Testimonials

Testimonials fra deltagere i Ledercirklen – Deep Performance Leadership

 

Som koncerndirektør i en stor dansk virksomhed, har jeg været på rigtig meget ledelsesuddannelse rundt i verden.
Ledelse handler om mennesker, og ingen steder har jeg lært så meget om mig selv og om ledelse som på Deep Performance Leadership. Det har gjort en stor positiv forskel for mig som menneske og som leder.
/Renè Balle, CTO & Chief Commercial Officer, KK Windpower.

 

Det dybe broderskab, som med kraft, visdom, varme og magi åbner og udfolder sig i hjertet for os, som har taget plads om det runde bord, er i sandhed enestående. Jeg er dybt taknemmelig for det, vi har og skaber, sammen. Ingen legeplads kunne være tryggere. Ingen himmel højere. Ingen vidder større. Jeg bjergtages til stadighed af Heinrichs evne til at skabe det rum for os, som mænd, mennesker og ledere.
/Morten Bæk, Departementschef

 

Heinrich er garant for en helt særlig tilgang til ledelsesudvikling, hvor meditation, stilhed og deling i cirkler fylder meget.
Det vil være utraditionelt for mange og en øjenåbner for de fleste.
/Kristoffer Böttzauw, Direktør i Energistyrelsen.

 

Jeg arbejder som executive coach og som rådgiver for ledere i elitesport.
For mig er det helt afgørende for, at jeg kan stille mig fuldt og helt til rådighed for andres ambitiøse udvikling, at jeg selv er del af en stærk cirkel. En cirkel jeg kan læne mig ind i for udfordring, inspiration og konfrontation.
Og som jeg kan læne mig op ad, når jeg har brug for at blive støttet og holdt. En gruppe af ambitiøse og viljestærke mennesker transformeres ikke til et kvalitetsfyldt læringsfællesskab uden en dygtig facilitator, som forstår at balancere sin ledelse og sin ikke-ledelse.
Her er Heinrich i en klasse for sig, og vores cirkel ville ikke have det niveau den har uden hans lederskab.
/Rasmus Møller, partner i doubleyou.

 

Deep Performance Leadership formår at forbinde lederskabet i det profesionelle liv med det private, ud fra tanken om det hele menneske. Det er dybt givende, over længere tid, at følges med en gruppe af erfarne, vidende og dedikerede mennesker, fra helt andre fag end mit eget, og i fællesskab anskue livets muligheder og udfordringer ud fra et både holistisk, filosofisk og praktisk perspektiv.
Kurset er båret af dyb dedikation og stærk og kærlig ledelse af Heinrich, og jeg kan varmt anbefale det, til alle, som har et dybfølt ønske, om fortsat at udvikle sig som menneske og leder.
/Sebastian Holmbäck, designer og kreativ direktør

 

Jeg er taknemmelig for at være en del af cirklen blandt mænd der har præsteret og bevist deres værd -men vil tage et skridtet videre.
Jeg er taknemmelig fordi vi har fokus på selvindsigt  og værdier – og derved på udvikling af autentiske lederskab for at bidrage til noget bedre.
Imponerende hvor hurtigt Heinrich fik sat rammer som resulterede i en mandecirkel med styrke, varme og risikovillighed.
En cirkel hvor vi udvikles ved at spiller hinanden bedre.
/Brian W. Lentz, direktør og sociolog, SydhavnsCompagniet

 

Min oplevelse er at bedre ledelse kræver en bedre forståelse af sig selv og andre – og det kræver en tryg, fortrolig og nogle gange følelsesladet dialog med både andre og med sig selv.
Det rum har Heinrich formålet at skabe i Ledercirklen allerede den første aften.
Derfor vil jeg kraftigt opfordre andre med interesse på området til at høre nærmere om ”Ledercirklen”.
/ Anders Kold, CEO og ejer, Mekoprint

 

Et fællesskab, drevet af nødvendigheden for at gøre andet end det vi alle er skolet til gennem alverdens lederuddannelser.
Vores redskabskasse  er velfunderet, vores erfaring er grundfæstet.
Ledelsesredskaberne kan altid udvikles og nuanceres, hvilket åbenhed, nysgerrighed, virkelyst og høj faglighed naturligt driver frem.
Men. Vi vil mere end det.
Vi ønsker at lede intuitivt med hjertet som center, vi ønsker lede med viden om, forståelse for og nænsom håndtering af sårbarheder, følelser og det hele menneskes uendelige potentialer. Og samtidig lede med ambition, tydelig retning og skaberkraft.
Vi skaber ringe i vandet, og bevægelser ud alle ledelseslag – og viser hinanden og verden at virksomheder/institutioner i alle afskygninger kan vækste med hjertet som kraftcenter og pejlemærke.
/Jeppe Juul, skoleleder, Fonden Kanonen.

 

Heinrich er en sand original. Han er speciel, fin, dyb og autentisk på sin helt egen måde.
Heinrich ved hvad han taler om og hans undervisningsform er simpel og nede på jorden.Det er tydeligt for enhver, at Heinrich har fundet sin rette hylde, hvor han på fineste vis ’flytter mennesker’, ved at jonglere med sin sårbarhed, humor, mildhed og vildhed. Jeg kan på det varmeste anbefale Heinrich og dette forløb han udbyder.
/Mads Bo, direktør, High On Life.

 

I Deep Performance Leadership skaber Heinrich et kraftfuldt, og åndfuldt centrum for fællesskabet – og for det dybe selv. Det bevidste selv, der nemt forsvinder i vores moderne, ego-drevene liv, hvor tanker, følelser og omstændigheder nemt trækker os rundt i manegen.
Med skelen til forskellige traditioner og med samtaler og øvelser, åbnes porten til det kærlige hjerte. Dér hvorfra universel visdom altid ønsker at manifestere sig. Heinrich faciliterer den svære, lille rejse mod den store destination; mod hjertets nærvær.
I Deep Performance Leadership arbejder vi på at manifestere dette nærvær i et kærlige vågne hjertet. Fællesskabet er muntert, frit, varmt – det er top engageret og tillidsfuldt. Det fungerer som en fælles base og affyringsrampe for frisættelsen af slumrende eller blokeret kærlighed, kraft og livsglæde.
I 34 år har jeg arbejdet med ledelse i filmbranchen på Tv serier og Spillefilm – og som coach og mentor siden 2017.
Jeg har aldrig stået så munter og skridsikker på kommandobroen i (arbejds) livet som nu. Min balance, min styrke og træfsikkerhed er ligger pt lige hvor den skal – og det kan jeg takke fællesskabet, mit eget mod og Heinrich for.
/Thomas Schindel, produktionsleder, TV2.

 

Det kræver en stor musikalitet og autenticitet at holde et  rum  hvor alle tør dele fra hjertet og blive i det væsentlige.
Det formår Heinrich på et niveau jeg aldrig har mødt før.
Hér fortælles ingen gamle historier men der deles fra det der ér lige nu.
At blive en del af et Broderskab fyldt med nærvær, tillid, mildhed og vildhed har været en enestående oplevelse i mit liv.
/Jakob Falgren, professionel musiker. 

 

Jeg tilmeldte mig Ledercirklen, da jeg tidligere har været på kurser hos Heinrich Hans undervisningsstil og store menneskelige indsigt tiltaler mig meget. Der bliver skabt plads og rum for udvikling, det bliver gjort med kærlig og humor som giver det hele en naturlig lethed.
Efter hver gang har jeg en fornemmelse at komme tættere på mig selv, acceptere og rumme det jeg møder og står i.
Jeg oplever at jeg lettere kan stå ved mig og være tro mod mine egne værdier.
/Ole Mikkelsen, selvstændig kropsbehandler for bl.a. landsholdsatleter

 

6 ud af 6 stjerner. Den bedste lederuddannelse til dato.

Jeg har været gennem en del lederuddannelser de seneste 15 år. og Deep Performance Leadership er den  dybeste og mest nærværskabende personlige lederuddannelse,. jeg har deltaget i til dato.. Og jeg har i min lange karriere som direktør og mellemleder prøvet en del. Min varmeste anbefaling.
/Anders Nico Schönau, Senior Chief Project Manager, Rambøll.